Dacia ajunge la borna 3.000.000 de vehicule vandute

Dacia sarbatoreste 3 milioane de vehicule vandute din 2004 si pana astazi.

Ieri, 14 octombrie, un client spaniol a primit din partea lui Nicolas Wertans, directorul de vanzari al Grupului Renault la nivel mondial, cheile unui Dacia Sandero Stepway. Pana acum nimic special, insa vehiculul inmanat de oficialul grupului francez este masina cu numarul 3.000.000.

 

Citeste si: Primele Dacia Duster Pick-Up au fost livrate catre OMV Petrom

 

“Cu 3 milioane de vehicule vandute in mai putin de 10 ani, Dacia este un caz unic in universul auto mondial. Marca Dacia a creat si a intretinut un puternic climat de incredere si de proximitate cu clientii sai, totul datorita unei promisiuni simple si clare care raspunde intocmai asteptarilor unei clientele aflate in cautarea unor vehicule fiabile, sigure, cu echipamente si prestatii moderne la preturi accesibile”, a declarat Nicolas Wertans.

Anul acesta se anunta unul excelent pentru Dacia, in contextul in care vanzarile marcii progreseaza cu 24,4 procente pe primul semestru. Mai mult decat atat, in bazinul mediteranean, producatorul de la Mioveni a reusit sa creasca in cota de piata in toate tarile din regiune, in ciuda contextului economic mai putin favorabil.

 

Citeste si: Standul Dacia Paris 2014 – Lodgy si Dokker Stepway, Duster Air si Sandero Black Touch

Adaugă un comentariu