Dacia Duster Army si Duster Pick-Up au defilat la Parada militara de 1 decembrie

Parada militara organizata de 1 decembrie a aliniat si o serie de vehicule marca Dacia aflate in dotarea fortelor Ministerului Apararii Nationale (MApN) si ale celor ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Din formatiunile MApN au facut parte 12 vehicule Dacia Duster, trei dintre acestea fiind autolaboratoare metrologice, iar 7 apartin Comandamentului Logistic Intrunit si al Statului Major al Fortelor Navale.

Alaturi de acestea, participantii la parada militara organizata de 1 decembrie au putut admira doua vehicule Dacia Duster Army si Pick-Up Army. Masinile au fost modificate pentru a raspunde nevoilor Armatei Romane.

 

Dacia Duster Army

Modelul Dacia Duster Army vine in versiunea 4×4 echipata cu motorul diesel de 110 CP. Acesta respecta standardele impuse de NATO pentru aceasta categorie de vehicule. La nivel exterior, modelul producatorului de la Mioveni dispune de o serie de protectii suplimentare si cateva sisteme de conexiune mecanica si electrica.

duster pick-up army

Dacia Duster Pick-Up Army

Modelul Dacia Duster Pick-Up Army este un vehicul cu 2 locuri echipat tot cu tractiunea integrala si tot cu unitatea diesel de 110 CP. Produsul de la Mioveni a fost modificat cu ajutorul carosierului Romturingia si integreaza o serie de protectii exterioare suplimentare si echipament militar de supraveghere.

Adaugă un comentariu