De ce nu e bine să faci depășiri riscante pe zăpadă! Vezi cum poți să pierzi controlul! | VIDEO

Mulți dintre conducătorii auto nu știu să adapteze viteza la condițiile meteo. Șoferul unui Ford a demonstrat în urmă cu patru zile cât de ușor se poate pierde controlul dacă șoseaua nu este uscată.

Conducătorul auto al unui Ford a efectuat o depășire riscantă, deși asfaltul era acoperit parțial cu zăpadă. Acesta a pierdut controlul automobilului și a fost la câțiva centimetri să-l acroșeze pe cel pe care l-a depășit. Ulterior, a ieșit în decor și s-a lovit de zăpada adunată pe marginea drumului. Din fericire pentru el, șoferul s-a redresat după câțiva zeci de metri.

Incidentul a fost filmat și postat pe Internet chiar de către conducătorul auto depășit. “Pe scurt, mergeam cu 40 km/h pentru că în localitatea respectiva sunt foarte multe gropi. Acest incoșntient nu a mai rezistat 500 de metri până să se facă 2 benzi si s-a suparat că mergeam prea încet. Norocul meu a fost cu abs-ul și ca am anticipat când l-am vazut în oglindă, mai ales ca venea și mașina din față”, a explicat autorul filmării.

Vezi AICI IMAGINI!

Sursă: failtrafic.ro