Michael Horn, șeful Volkswagen SUV: O echipă de ingineri este vinovată

Update: Michael Horn, șeful diviziei americane a Grupului Volkswagen, a declarat în fața comisiei din Congresul SUA că o echipă de ingineri este vinovată pentru introducerea softului mincinos.

Acesta a declarat că inginerii au proiectat și implementat dispozitivul, respingând ideea care implică în scandal și conducerea companiei. Inginerii specilizați din divizia de software sunt responsabili pentru această situație.

———–

8.10.2015

Michael Horn, directorul Grupului Volkswagen din cadrul diviziei americane, va merge în cursul acestei zile în fața unei comisii de anchetă. Presa de peste Ocean a reușit să pună mână pe declarația cu care Horn se va prezenta în fața comisiei.

“Am fost informat că regulile EPA includ o serie de penalizări pentru neconcordanțe la nivelul standardelor de emisii și că agențiile independente pot organiza teste care pot identifica software-ul capabil să manipuleze rezultatele”, scrie în declarația lui Horn.

În plus, în aceeași declarație se arată că oficialul VW de peste Ocean știa că inginerii vor colabora pentru rezolvarea problemei.

Așa cum este și normal, Michael Horn spune că Grupul Volkswagen va colabora cu autoritățile în vederea rezolvării problemelor apărute.

Via | IBTimes

Adaugă un comentariu