Doi șoferi români s-au șicanat în trafic! S-au înjurat, s-au amenințat și au fost aproape de a provoca un accident | VIDEO

Nu contează zona din care provii și nici măcar mașina pe care o conduci, când ți se pune pata pe un alt participant la trafic, te răzbuni cum știi mai bine.

Un astfel de conflict a avut loc pe drumul dintre Cluj și Florești. Protagoniștii au fost posesorul unei Skoda Superb și cel al unui Mercedes, un model mai vechi.

Cearta dintre cei doi a început când șoferul Skodei a încercat, e drept, mai mult cu forța, să intre pe banda pe care circula cel cu Mercedes. Acesta din urmă nu l-a lăsat și cei doi au început să se certe, fără să le pese de ceilalți participanți la trafic.

Un conflict în trafic s-a terminat prost pentru ambii șoferi | VIDEO

Apoi, cel cu Skoda a încercat să-i dea “obișnuita lecție” “rivalului” său, l-a depășit și i-a “trântit” o frână bruscă, în față. A urmat o nouă repriză de înjurături și șoferul Skodei a luat stânga de volan la un moment dat încercând să-l scoată pe celălalt în parapet. Apoi, cei doi “cocoși” s-au liniștit subit.

Iar pentru ca tacâmul să fie complet, cel cu Skoda a mai avut ceva de împărțit și cu posesorul unui Ford Fiesta câțiva zeci de metri mai încolo. Se întâmplă în România…

Vezi AICI IMAGINI!

Sursă: trafictube.ro

Adaugă un comentariu