Donează bani ca să repari un Ferrari 458 Italia. E o glumă? Se pare că nu!

Dacă ai donat bani către cei fără case, pentru victimele inundațiilor sau pentru copii și nu mai ai alte alternative, avem noi o soluție pentru tine. Proprietarul unui Ferrai 458 are nevoie de ajutor. Acesta a lovit mașina în cadrul unui eveniment desfășurat pe circuitul de la Nurburgring.

 

Proprietarul a constatat că reparația mașinii necesită suma de 210.000 de euro, ceea ce înseamnă mai mult decât valoarează aceasta. Deoarece nu a vrut să ducă mașina la fiare vechi, el a decis să inițieze un sistem de crowd funding. Pentru suma de 3,99 de euro, oricine poate cumpăra un cm2 de pe suprafața mașinii și poate expune ce dorește pe ea. Evident, se pot cumpăra mai mulți cm2.

Proprietarul mașinii oferă și un bonus. Dacă în acest proiect se implică mai mult de 50.000 de donatori, el va organiza o tombolă, iar câștigătorul va putea să meargă gratuit pentru o lună de zile cu mașina reparată. Astfel, ai o șansă din 50.000 să mergi pentru o lună cu un Ferrari. Tentant?  Gluma-i glumă, dar toată treaba asta e pe bune.

Detaliile despre acest proiect le găsești aici – http://thedeadferrari.com/?l=EN

Dacă donezi, anunță-ne și pe noi. 🙂

 

Adaugă un comentariu