E viralul zilei! Cum s-a terminat o ceartă în trafic în Statele Unite ale Americii | VIDEO

În multe cazuri divergențele în trafic escaladează și se poate ajunge foarte ușor la lucruri grave. Cum poate fi însă oprit un tip recalcitrant?

Un filmuleț postat pe un cont de Facebook a ajuns viral în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre un șofer care este apostrofat de un alt participant la trafic. Acesta din urmă ajunge în paralel cu mașina primului și îi adresează injurii: “Prostule! De ce nu înveți să conduci?”. Prima reacție a celui care a și filmat incidentul a fost să-i arate rivalului un semn obscen.

Acest gest nu a fost suficient pentru ca șoferul nervos să se liniștească. Și a continuat: “De ce nu tragi pe dreapta, nenorocitule?”. În acel moment, conducătorul auto a scos un pistol, iar rivalul său s-a speriat de moarte și a oprit brusc mașina. Oare doar așa poate fi oprit un tip pus pe ceartă?

Nu se știe însă foarte clar dacă momentul hilar a fost sau nu regizat, deși multe dintre comentariile de pe Facebook susțin că filmarea a fost pusă la cale după un plan. Înregistrarea a adunat peste 23 de milioane de vizualizări.

Vezi AICI IMAGINI!

Adaugă un comentariu