Era să comită o tragedie! Șoferul unui Audi a scăpat ca prin urechile acului de un impact frontal! | VIDEO

Pe șoselele din România se conduce nebunește. Șoferul unui Audi a fost aproape să producă o tragedie chiar a doua zi de Crăciun. Doar norocul și atenția celorlalți participanți la trafic a făcut să scape cu bine.

Incidentul a avut loc pe 26 Decembrie, în județul Cluj, pe DN 16, între Mociu și Cluj-Napoca. Nerăbdător și grăbit, șoferul unui Audi a încercat o depășire, deși un alt automobil se apropia din sens opus. Pentru a evita un impact, cel care venea din sens opus a frânat și l-a lăsat pe grăbit să-și ducă depășirea la bun sfârșit.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic care a adăugat pe trafictube.ro: “Cel cu Audi avea loc destul să intre în spatele mașinii negre, dar el a vrut să fie idiot pana la capat. Chiar dacă nu se observă pe filmare, posibilul impact a fost evitat la limită (40-50cm)”

Vezi AICI IMAGINI!

    akela says:

    Doctorii psihologi sunt de vina.Nu cred ca nu este o metoda de a fi depistati genul acestia de nebuni.Eu am cunoscut unul si chiar avea niste semne de comportament disticte.Aroganta,probleme de personalitate si era genul de om tip ,, GOOGLE” Adica le stia pe toate.Nu stiu….intreb doar….chiar nu pot fi depistati !?

Adaugă un comentariu