Ford a inceput productia noului Mustang

Noua generatie a lui Ford Mustang este prima care ajunge pe toate pietele acolo unde producatorul american activeaza. Conform unui comunicat de presa publicat astazi de Ford, noul Mustang a intrat pe linia de productie a uzinei Flat Rock.

Pentru ca noul Mustang sa devina un best-seller pentru Ford, americanii pregatesc chiar si o versiune cu volan pe partea dreapta, astfel incat mai bine de 25 de piete sa poata beneficia de serviciile musclecar-ului. “Mustang este si va continua sa fie un model iconic. Marind disponibilitatea acestuia la nivel global, fanii vor avea oportunitatea sa se bucure de un Mustang nou”, a declarat Joe Hinrichs, reprezentant Ford.

Asa cum deja stiti, Ford Mustang este unul dintre cele mai iubite modele din lume. Acesta a fost folosit in diverse pelicule, in clipuri video, in jocuri video, iar pe pagina oficiala de Facebook intalnim mai bine de 7 milioane de fani.

Asa cum deja stiti, Ford Mustang va fi disponibil in compania a trei motorizari. Versiunea entry-level a musclecar-ului american vine alturi de motorul V6 de 3,7 litri capabil sa produca 300 CP si 379 Nm. In aceste conditii, noul Mustang V6 va fi mai putin potent comparativ cu actuala versiune gasita pe piata.

Ford Mustang echipat cu motorul de 2,3 litri EcoBoost va produce 310 CP si va dezvolta un cuplu de 433 Nm. Valorile sunt un pic mai mari comparativ cu primele informatii oferite de Ford in momentul prezentarii oficiale.

Ultimul, dar nu cel din urma este Ford Mustang GT. Acesta va fi echipat cu motorul V8 de 5,0 litri capabil sa dezvolte 435 CP si 541 Nm.

Adaugă un comentariu