Greu la deal cu anvelopele de vară! Șoferii români s-au descurcat greu, deși zăpada avea câțiva centimetri | VIDEO

Mulți dintre șoferii din România nu conștientizează importanța anvelopelor de iarnă. Un conducător auto a filmat modul în care s-au descurcat în week-end șoferii care au avut echipate corespunzător mașinile prin Sinaia.

În week-end a nins la Sinaia și mulți dintre conducătorii auto au fost luați prin surprindere, deși zăpada era doar de câțiva centimetri. Un șofer a filmat cum mai mulți participanți la trafic se chinuiau să urce o porțiune de drum aflat în rampă.

Pe filmare se vede clar cum șoferii care nu au anvelope de iarnă (sau deși sunt de iarnă, sunt extrem de uzate) se chinuie teribil, în timp cei care și-au achiziționat gume corespunzătoare urcă fără nicio problemă.

“Pentru frustrații care vor începe să comenteze și să argumenteze cum ca anvelopele luate de ei pe bani putini sunt numai bune de mers în condiții reale de iarna, spun de pe acum că situațiile de genul asta fac diferenta si din păcate avem de suferit toți, nu doar ei”, a explicat pe trafcitube.ro cel care a realizat filmulețul.

Vezi AICI IMAGINI!

    alex says:

    poti avea anvelopele lui stefan cel mare, daca pe jos e polei s-a terminat. si partea aia cu bmw tractiune spate , degeaba are roti bunicele…cam frustrat autorul filmuletului …daca pe jos era doar zapada..urca si un ursulet din 86..dar atunci cand autoritatile nu isi fac datoria, dam vina pe cauciucuri si etc.. sa nu uitam ca regula aceasta cu cauciucurile de iarna e de f putin timp, inainte cum se circula ? tare bine ar fi ca autoritatile sa isi faca datoria…

    constantin says:

    da suntem buni la comentarii!!!poti sa ai mama cauciucurilor ca pe polei de ajuta sfantul.nu inteleg ce a vrut sa arate in filmulet individul. ca este polei se vede clar.ca o paranteza am folosit 4 ani cauciucurile de vara cu care a venit masina (asta cand nu erau obligatorii cele de iarna) si nu am avut vreo problema.mai conteaza si daca sti sa conduci daca ai lanturi.dar taximetristii stiu ei mai bine

    iasi vasile says:

    amvelope scumpe de unde cu imprumut la banca , sare pe carosabil ca lua-ti bani pentru asta , atat .

Adaugă un comentariu