Hyundai i30 Wagon – Prima fotografie teaser

Hyundai a publicat prima imagine teaser cu viitorul i30 Wagon. Modelul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie.

Alături de fotografia teaser, Hyundai a oferit și câteva detalii despre viitorul i30 Wagon. Pentru început știm că noua generație va avea un portbagaj mai mare, în timp ce linia de design va urmări îndeaproape stilul hatchback-ului.

„i30 Wagon dispune de aspectul remarcabil al gamei i30, beneficiind totodata de noul simbol al gamei – grila frontala tip cascada. Linia plafonului, alaturi de proportiile dinamice, confera modelui o silueta distincta. Mai mult, profilul autovehiculului este accentuat de cadrul cromat, care evidentiaza geamurile laterale’, a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer al Centrului de Design Hyundai Europa.

Gama de motorizări ar urma să fie preluată de pe hatchback. Vorbim despre un motor de 1,4 litri pe benzină, aspirat natural, de 100 CP, despre o variantă turbo a acestuia, de 138 CP și despre un 1,0 turbo de 120 CP. Dacă vrei un diesel, Hyundai va oferi unitatea de 1,6 litri în versiunile de putere de 95, 110 și 136 CP.

Adaugă un comentariu