Hyundai va lansa brandul premium Genesis

Hyundai va lansa brandul premium Genesis. Acesta va pregăti șase modele și promite să se dueleze de la egal la egal cu Mercedes-Benz, Audi, BMW și Lexus.

Numele cu siguranță nu pare unul necunoscut pentru voi, iar pe acest lucru credem că s-a bazat și Hyundai atunci când a decis să transforme modelul Genesis într-un brand de sine stătător.

Cea de-a doua generație a lui Genesis va fi lansată către finalul acestui an și va fi botezată G80. În viitorul apropiat, gama Genesis va cuprinde un alt sedan. Acesta se va numi G90 și fusese cunoscut până în prezent sub numele de Equus.

După cum probabil bănuiți, producătorul sud-coreean nu se oprește aici și vrea ca până la finalul decadei să mai lanseze încă patru modele sub brandul Genesis. Vom vedea încă un sedan, un coupe sport și două SUV-uri. Astfel, Hyundai va acoperi cât mai multe segmente de piață, urmând să fure din clienții mărcilor consacrate.

Pentru moment, modelele dezvoltate sub brandul Genesis vor avea ca țină Lexus, însă sud-coreenii vor și mai sus și își imaginează un duel și cu granzii din Germania.

În plus, Hyundai vrea să ofere și emoție prin design, motiv pentru care au creat Prestige Design Division in cadrul Grupului Hyundai Motor.

Adaugă un comentariu