Infiniti pleaca din Romania

Dupa ce a inchis in vara showroom-urile marcilor Infiniti, Maserati, Abarth si Alfa Romeo de la Piata Presei Libere, Auto Italia renunta la Infiniti datorita vanzarilor foarte slabe.

 

Am renuntat la Infiniti. A fost o decizie de strategie a noastra, pe care modele sa le dezvoltam mai mult, pe care mai putin. Am ajuns la concluzia ca ramanem cu Fiat, Maserati si Jeep’, a declarat Israel Meir, CEO Autoitalia. Intrebat daca este interesat sa preia importul marcii Subaru in Romania, Meir a raspuns: S-ar putea sa fie mai mult decat zvonuri, dar inca nu este momentul potrivit sa discutam despre asta. Pot sa va spun ca la momentul de fata firma sora a Autoitalia din Israel, MCA, de curand a preluat si Subaru. Daca se schimba piata in Romania, ar merge marca aceasta. Au modele destul de bune. N-a fost destul de dezvoltata in Romania si s-a intamplat ce s-a intamplat cu ei. Orice brand care poate sa ne aduca ceva in plus este binevenit. N-are importanta de unde vine si ce culoare are. Deci dezvoltam in continuare, daca e posibil de adus alte brand-uri…’. In vara, Autoitalia a mutat marca Maserati de la Piata Presei Libere

intr-un nou showroom in Militari, iar marcile Abarth si Alfa Romeo in Colentina. Maserati are in Militari un showroom nou separat de cel al marcilor Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia. Nu numai ca nu am renuntat la brandul Maserati, dorim sa crestem vanzarile. O sa vina in curand noul model, Ghibli, in noiembrie. Quatroporte deja il avem deja in showroom’, a mai spus Meir.

Adaugă un comentariu