Înșelătoria “Mașinii stricate”! Ai face bine să nu oprești când îi vezi pe marginea drumului

Înșelătoria “Mașinii stricate” nu este nouă. Am văzut o mulțime de mașini cu capota ridicată și șoferi făcând cu mâna pentru a primi ajutor. Din păcate, mulți dintre aceștia vor să păcălească sau chiar să tâlhărească persoanele cu bună-credință.

Un nou caz de acest gen și-a făcut apariția în partea de vest a țării. Conform șoferilor, pe drumurile DN 6 Timişoara – Cenad, DN 69 Arad – Timișoara, DN 79 Arad – Oradea şi DN 7 Arad – Deva vei putea găsi un Mercedes-Benz Clasa E de culoare neagră. Întotdeauna în dreptul acestuia se află o femeie cu un copil în brațe care cere ajutor.

Vezi și: Metoda „mașinii stricate’ are leac!

Cei care au tranzitat zonele respectivă îi îndeamnă pe ceilalți participanți la trafic să nu oprească. Femeia în cauză le va cere bani de combustibil și le va oferi în schimb diverse obiecte.

“Toți cei care au postat vorbesc despre înșelătorie. Femeia cu copilul în brațe face semne șoferilor să oprească, după care se plânge că nu are bani de combustibil, oferind, conform unora, tot felul de obiecte în schimbul banilor. Deci, nu opriți dacă vedeți un Mercedes Clasa E, negru, înmatriculat în Germania, lângă care este o femeie cu copil în brațe, de etnie rromă, care vă face semne disperate să opriți, iar apoi vă cere bani pentru combustibil. VĂ SFĂTUIESC SĂ NU VĂ OPRIȚI! Nu merita să vă puneți siguranță în pericol…’, scrie unul dintre șoferi.

Via | SpecialArad

Adaugă un comentariu