Jaguar Land Rover prezinta tehnologia 360 Virtual Urban Windscreen

De cate ori vi s-a intamplat ca primul montant al masinii sa va impiedice sa vedeti diverse evenimente din trafic? Ei bine, pentru a trece cu brio peste aceste probleme, Jaguar Land Rover prezinta tehnologia 360 Virtual Urban Windscreen.

Aceasta foloseste o serie de camere video, iar imaginile sunt apoi transmise pe stalpul A pentru ca soferul sa nu mai fie nevoit sa se miste frenetic pentru a incerca sa vada dincolo de montant.

De asemenea, sistemul dezvoltat de britanici soseste cu aceeasi tehnologie implementata si pe stalpul B al masinii. Astfel, de fiecare data cand vei intoarce capul, iar o masina se afla in depasire, vei avea o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla afara.

La final, amintim de navigatia care integreaza o masina virtuala. Astfel, tot ce vei avea de facut va fi sa urmaresti Follow-Me Ghost Car-ul. Desi Jaguar Land Rover nu se bucura de bugetele mari ale altor constructori, britanicii inoveaza foarte mult. In urma cu scurt timp am vazut cum functioneaza tehnologia Jaguar Virtual Windscreen care aduce experienta din jocurile video in viata reala, dar si capota transparenta de pe conceptul Discovery Vision.

 

Adaugă un comentariu