Jeep pregătește trei modele speciale. Wrangler pick-up este printre ele

Când vine vorba de ieșirile în off-road, Jeep este unul dintre producătorii care trebuie puși neapărat pe lista scurtă. Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, Mike Manley, directorul global Jeep, a făcut o serie de anunțuri extrem de importante pentru fani.

Primul dintre acesta constă în anunțarea unui înlocuitor pentru Compass și Patriot. Vorbim despre un SUV compact care va fi expus în cadrul Salonului Auto de la New York din acest an.

Noul model va păstra unul dintre numele amintite mai sus, însă oficialii încă nu s-au hotărât. Patriot este foarte cunoscut în SUA, în timp ce Compass este popular la nivel global.

O altă veste importantă pentru fanii Jeep constă în pregătirea unei versiuni SRT Hellcat a lui Grand Cherokee. Momentan nu există niciun detaliu cu privire la acesta, însă fanii așteaptă o mașină hardcore.

Am păstrat pentru final cea mai importantă veste oferită de Mike Manley. Oficialul Jeep a declarat că vom vedea un pick-up bazat pe viitoarea generație a lui Wrangler. Acesta ar urma să debuteze undeva în 2018, însă așteptăm cu nerăbdare o serie de detalii consistente.

Via | DetroitNews

Adaugă un comentariu