Juan Pablo Montoya câștigă Cursa Campionilor

Weekend-ul acesta, în Miami, s-a desfășurat Cursa Campionilor, un eveniment care aduce față în față cei mai buni piloți din majoritatea disciplinelor existente. A fost pentru prima dată când evenimentul s-a desfășurat în SUA, iar piloții au încins anvelopele pe Marlins Park, stadionul echipei de baseball din Florida.

Câștigătorul evenimentului Cursa Campionilor a fost Juan Pablo Montoya. Acesta a reușit să-i învingă în cursa pentru marea finală pe Felipe Massa și Travis Pastrana. În runda decisivă, Montoya s-a duelat cu Tom Kristensen, omul care a câștigat de 9 ori la Le Mans și care a concurat în Cursa Campionilor de 15 ori.

Pe linia de start au mai fost piloții de Formula 1 Sebastian Vettel, Jenson Button, David Coulthard, câștigătorii din Indy 500 Tony Kanaan, Helio Castroneves, Ryan Hunter-Reay, Alexander Rossi și frații Kurt și Kyle Busch, veniți din NASCAR.

Concurenții au avut de pilot mai multe vehicule printre care un Mercedes-AMG GT S, un Porsche 911 GT3 Cup, o Fiesta de raliu și chiar și modelele Vuhl 05, KTM X-Bow și Ariel Atom.

Via | Carscoops