Kia a publicat noi imagini oficiale cu Picanto facelift înaintea debutului de la Geneva

Știam încă de acum o lună că Picanto facelift va fi una dintre premierele standului Kia din cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar acum constructorul sud-coreean revine cu un set de fotografii oficiale care surprind modelul de clasă mică ce va fi dezvelit mâine.

kia-picanto-flift-geneva-1

După cum am detaliat și în trecut, versiunea restilizată a lui Picanto va avea o zonă frontală ușor modificată, care înglobează grila „tiger nose’ regăsită și pe celelalte modele din gamă.

În plus, acest facelift va aduce și noi opțiuni de personalizare, cum ar fi jante de aliaj de 14 inchi cu un design schimbat și un pachet estetic sport.

kia-picanto-flift-geneva-4

In interior, se fac remarcate noile inserții metalice, o tapițerie textilă distinctă și noul sistem de infotainment AVN cu ecran de 7 inchi, care grupează funcțiile audio, video și sistemul de navigație. De asemenea, sunt disponibile noi combinații cromatice pentru personalizarea habitaclului, prin pachetele Red Pack, Yellow Pack și Brown Pack.

kia-picanto-flift-geneva-8

Picanto facelift a primit și un sistem de frânare îmbunătățit, cu discuri mai mari, care paote reduce distanța de frânare cu până la 2 metri. În plus, motorizarea pe benzină 1.0 MPI a fost revizuită pentru a îndeplini normele de poluare Euro 6.

 

Adaugă un comentariu