Lotus confirmă dezvoltarea unui crossover

Apetitul clienților pentru modele crossover naște monștri. Până acum, Aston Martin, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce și Jaguar au anunțat că vor veni pe piață cu un crossover. Ei bine, de astăzi, și Lotus va intra în această ligă.

Conform directorului executiv Jean-Marc Gales, producătorul britanic dezvoltă un viitor crossover. Acesta va fi un model ultra-ușor și va integra ADN-ul sportiv cu care Lotus ne-a obișnuit până acum.

Așa cum era normal, oficialul producătorului britanic a refuzat să ofere detalii suplimentare cu privire la viitorul produs. Tot ce știm este că vor folosi panouri din aluminiu și vor utiliza un motor de proveniență Toyota. Conform Lotus, viitorul crossover va fi un concurent pentru Porsche Macan și va cântări cu 200 de kilograme mai puțin decât orice competitor.

Din păcate, crossover-ul Lotus va fi produs în China și doar pentru piața de acolo. Noul parteneriat dintre Proton și Goldstar Heavy Industrial le va permite britanicilor să realizeze aceste lucruri, iar debutul comercial este așteptat pentru anul 2019.

Sursa

Adaugă un comentariu