Car of the Year 2015 – lista celor 31 de candidati. Cine este favoritul tau?

Juriul care organizeaza editia 2015 a concursului “Masina Anului” a prezentat lista cu modelele inscrise pentru castigarea prestigiosului titlu. Anul acesta, pentru marele premiu se vor “duela” 31 de modele.

Modelele care sunt eligibile pentru a intra in aceasta competitie sunt cele care se afla la vanzare in prezent sau vor fi disponibile pana la finele anului curent. Mai mult decat atat, masinile nominalizate trebuie sa aiba vanzari preconizate la cel putin 5.000 de unitati pe an.

Concursul va avea patru etape, doua de comparare, o semifinala si o finala. Dupa primele doua etape, pe 15 decembrie 2014 vor fi anuntati cei 7 finalisti, urmand ca invingatorul sa fie desemnat in prima zi de presa a Salonului Auto de la Geneva din 2015.

Juriul de anul acesta al concursului “Masina Anului” are in componenta sa 58 de jurnalisti care vin din 22 de tari europene. Ca si pana acum, proportia numarului de jurati din fiecare tara este determinata de importanta pietei respective pe Batranul Continent.

Lista celor 31 de modele inscrise pentru titlul “Masina Anului 2015”

[table id=474 /]

Adaugă un comentariu