Mazda6 si Mazda CX-5 facelift vor debuta la Geneva

In urma cu cateva saptamani, Mazda a expus in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles versiunile americale ale lui Mazda6 si Mazda CX-5 facelift. Asa cum era normal si modelele dedicate publicului din Europa vor primi modificarile estetice si de imbunatatirile tehnologice.

Conform oficialilor Mazda, cele doua produse restilizate vor fi expuse publicului in cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care isi va deschide portile la inceputul lunii martie.

Viitoarele Mazda6 si Mazda CX-5 facelift vor primi tehnologia Adaptive LED Headlights, dar si sisteme de siguranta de top. Printre aceastea amintim sistemul Rear Cross Traffic Alert care integreaza si sistemul de monitorizare al unghiului mort. De asemenea, Mazda va implementa sistemul de monitorizare al atentiei soferului, cel de avertizare pentru depasirea benzii de mers si nu in ultimul rand tehnologia Smart City Brake Support.

In dreptul lui Mazda6 amintim introducerea propulsorului de 2,2 litri Skyactiv-D impreuna cu tractiunea integrala, iar viitorul Mazda CX-5 va primi si agregatul de 2,5 litri Skyactiv-G echipat cu tehnologia i-ELOOP.

Sursa | Mazda

Adaugă un comentariu