McLaren 650S Spider si P1 vor primi cate o versiune unicat la Pebble Beach

Producatorul britanic McLaren a anuntat in cursul zilei de astazi ca divizia Special Operations va expune in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach cate o versiune unicat pentru modelele 650S Spider si P1.

Exemplarul McLaren 650S Spider a fost creat in colaborare cu McLaren Newport Beach si Frank Stephenson, directorul de design al britanicilor. Supercar-ul din Albion dispune de o caroserie vopsita in nuanta Cerulean Blue si vine cu o serie de accesorii contrastante din fibra de carbon. De asemenea, exemplarul unicat va beneficia de jante in 10 spite din aliaj usor si de tevi de esapament cromate.

 

Citeste si: Prima randare cu viitorul McLaren P1 GTR

La interior, McLaren 650S Spider dezvoltat de divizia Special Operations soseste cu o tapiterie din piele neagra vopsita cu ata de culoare albstra. Tot la nivelul habitaclului observam o serie de accesorii din fibra de carbon alaturi de o placuta speciala si de o geanta din piele.

 

Citeste si: Mercedes-Benz SLR McLaren primește un plus de strălucire pentru clienții din Dubai

McLaren P1 dezvolta de divizia Special Operations apartine unui client din America de Nord. Acesta dispune de o caroserie vopsita in nuanta Stirling Grey cu accente din fibra de carbon. De asemenea, supercar-ul britanic a primit accesorii vopsite in nuanta McLaren Orange, iar in jurul motorului si a evacuarii exista un scut termic presarat cu aur de 24K.

Adaugă un comentariu