Michael Schumacher continua procesul de recuperare

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher isi continua recuperarea la domiciliu.

Septuplul campion mondial de Formula 1 a fost externat din spitalul din Lausanne dupa aproape opt luni de coma, iar acum este ingrijit la resedinta sa din Gland de o echipa de 15 specialisti.

Resedinta fostului sportiv s-a transformat intr-un fel de clinica de recuperare, in care Schumacher se afla sub atenta ingrijire a unei echipe formate din medici, asistente si diversi terapeuti.

Michael Schumacher a fost externat din spitalul de la Lausanne, el fiind tratat acum la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble, dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher a fost in coma. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicala de specialitate din Lausanne. In unitatea respectiva, pentru Michael Schumacher a inceput o faza de neuroreabilitare care poate dura intre trei luni si doi ani.

Via | Sportnews

Adaugă un comentariu