Mitsubishi Pajero ajunge în Europa în această vară

Mitsubishi a anunțat că va prezenta noua generație a lui Pajero în vara acestui an. Pentru moment, oficialii japonezi s-au axat mai mult pe dotările de ultimă oră și nu pe informațiile tehnice.

Din comunicatul de presă oferită de niponi aflăm că noua generație a lui Mitsubishi Pajero va ajunge pe piața din Europa cu un sistem de infotainment care va oferi suport Android Auto și Apple CarPlay. Astfel, toți posesorii de telefoane inteligente care funcționează cu sistemele de operare iOS 8 sau Android 5.0 Lollipop își vor putea conecta device-urile prin platformele dedicate.

Din punct de vedere estetic, viitorul Mitsubishi Pajero va împrumuta o serie de elemente de design de pe proaspătul L200, vehicul prezentat în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, dar va sosi și cu câteva influențe regăsite pe conceptul GC-PHEV. În plus, există șanse foarte mari ca sub capotă, noul Pajero să preia motorul de 2,4 litri diesel de pe L200. Acesta este oferit în două versiuni de putere, una de 154 CP și 380 Nm și una de 181 CP și 430 Nm.

Via | WCF

Adaugă un comentariu