S-a lansat programul Prima mașină SH

New Kopel Group (NKG) este o subsidiară a holdingului israelian Shlomo Group și a debutat pe piața din România în 2005. Astăzi, la 10 ani de la intrarea pe meleagurile autohtone, compania propune programul Prima mașină SH.

Conform oficialilor NKG strategia de dezvoltare pentru perioada următoare a fost gândită în jurul clasei de mijloc și a companiilor mici și mijlocii. Astfel, a luat naștere programul Prima Mașină SH, un proiect prin intermediul căruia, orice pesoană care își dorește o primă mașină o va putea avea.

Citește și:  Cinci paşi de care nu trebuie sa uiţi atunci când vrei să-ţi vinzi maşina

prima masina sh

‘Am constatat că sunt tot mai multe persoane active care vin în showroom și ne spun că își doresc o mașină, dar dispun de un buget mic. Prima mașină SH a apărut ca răspuns la aceste nevoi deoarece noi considerăm că mașina ar trebui privită ca instrument pentru creșterea confortului propriu și nu ca investiție, pentru care trebuie să economisești bani ani la rând’, a explicat Hezi Shayb, oficial NKG.

Citește și: 10 lucruri pe care trebuie sa le faci dupa ce cumperi o masina second-hand

Programul propriu poate fi accesat cu și fără credit și a fost realizat cu o companie specializată în leasing. Condițiile de finanțare sunt simple: 4,5% dobândă, similară cu dobânzile oferite pentru programul cu garanție guvernamentală Prima mașină și termen de achitare de 36 de luni.

Adaugă un comentariu