Nissan Pulsar Nismo vrea coroana celui mai rapid model cu tractiune fata pe Nurburgring

In ultimele luni, titlul pentru cel mai rapid model cu tractiune fata pe Nurburgring a fost unul extrem de disputat. In luna martie, Seat Leon Cupra 280 reusea sa smulga acest titlu din mainile lui Renault Megane RS.

Dar francezii nu au stat cu mainile in san, si trei luni mai tarziu au trimis pe circuitul german noul Megane RS Trophy R, model care a reusit sa recastige titlul obtinut cu mult timp in urma.

Citeste si: Megane RS 275 Trophy-R stabilieste un nou record pe Nurburgring

Dar lupta in aceasta clasa se anunta una grea, intrucat, in urma cu ceva timp Honda se lauda ca viitorul Civic Type R va deveni prima masina cu tractiune fata care coboara sub timpul de 8 minute. Din pacate, ambele hothatch-uri amintite mai sus au reusit acest lucru, motiv pentru care asteptam si reactia niponilor.

Dar pana sa vedem noul Civic Type R am putea face cunostinta cu Nissan Pulsar Nismo, un alt hothatch dorinic sa castige coroana pentru cel mai rapid model cu tractiune fata de pe Nurburgring.

Citeste si: Seat Leon Cupra 280 este cea mai rapida masina cu tractiune fata de pe Nurburgring

Pentru moment, nu stim cu ce dotari tehnice va putea viitorul Pulsar Nismo sa bata timpul de 7 minute si 54 de secunde realizat de modelul francez, insa zvonurile vorbesc despre apariatia unui motor capabil sa ofere intre 270 si 300 CP, a unor suspensii modificate si, bineinteles, a unui sistem de franare mai performant.

Via | Autoblog

Adaugă un comentariu