Update: Noua Skoda Superb – Imagini oficiale

UPDATE: Skoda a publicat si trei imagini oficiale cu viitorul Superb. Pentru moment, modelul din Mlada Boleslav isi dezvaluie liniile sub un camuflaj puternic.

“Noua Skoda Superb este cea mai buna Skoda din toate timpurile. Aceasta a treia generatie a navei noastre amiral va trezi interesul unor noi grupuri de clienti individuali si companii. Calitatile modelului Superb accentuează valorile marcii si indica viitorul marci Skoda,” a declarat Prof. Dr. Winfried Vahland, presedintele Consiliului de Administratie Skoda.

15.12.2014: In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, Skoda a publicat prima schita oficiala cu viitoarea generatie Superb. Asa cum era de asteptat, varful de lance al producatorului din Mlada Boleslav preia o serie de elemente de desgin de pe conceptul VisionC, prototip cu care ne-am intalnit in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Cea de-a treia generatie a lui Skoda Superb a crescut si integreaza o grila frontala noua cu blocuri optice mult modificate, astfel incat linia de design a cehilor sa nu fie neglijata. Viitoarea Skoda Superb va avea la baza o versiune a platformei MQB si, totodata, va fi cu 75 de kilograme mai usoara decat predecesorul sau.

Producatorul ceh spune ca viitoarea Skoda Superb va fi pozitionata in zona superioara a clasei medii si va fi “cel mai bun model din Mlada Boleslav de pana acum”. In ceea ce priveste motorizarile, zvonurile vorbesc despre un entry-level echipat cu propulsorul de 1,4 litri benzina de 125 CP. De asemenea, va exista si un motor de 1,8 litri TSI de 260 CP, alaturi de care vom intalni clasicele 1.6 si 2.0 TDI cu puteri cuprinse intre 120 CP si 190 CP.

Cel mai probabil, noua Skoda Superb va debuta international in cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat pentru primavara anului viitor.

Via | IndianAutosBlog | WCF

Adaugă un comentariu