Noul Camaro ZL1 a parcurs un tur pe Nurburgring în 7 minute și 29,6 secunde. Koenigsegg CCX este doar unul dintre supercar-urile depășite

Noul Chevrolet Camaro ZL1 a venit pe Nurburgring cu gânduri de război. Modelul producătorului american a avut un singur scop: un timp mai bun decât vechea generație. Și da, acest lucru s-a întâmplat, doar că nou Camaro ZL1 a reușit să parcurgă Iadul Verde și mai rapid decât supercaruri consacrate. Printre acestea se află și celebrul Koenigsegg CCX.

Sub capota lui Chevrolet Camaro ZL1 se află motorul LT4 V8 de 6,2 litri care produce 650 CP și 881 Nm. Resursele sunt puse în valoare de o cutie manuală cu șase trepte sau de una automată cu zece rapoarte. Ultima dintre acestea a fost utilizată pe modelul care a mers pe Nurburgring.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în puțin peste 4 secunde. Conform oficialilor Chevrolet, mașina care a făcut un tur pe Nurburgring în doar 7 minute și 29,6 secunde a fost una standard. Singurele modificări au fost cele pentru siguranța pilotului. Vorbim despre adiția unui rollcage, a unor scaune sport și a unei centuri speciale.

Adaugă un comentariu