Noul Mitsubishi L200 va debuta la Geneva

Mitsubishi va prezenta noua generație a pick-up-ului L200 în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care va debuta pe 3 martie cu zilele dedicate presei.

La nivel exterior, cea de-a cincea generație a lui Mitsubishi L200 va sosi cu un look îmbunătățit, care păstrează aceeași linie caracteristică tip “J-Line” pentru menținerea unui nivel scăzut al coeficientului aerodinamic (0.40 Cx).

 

Mitsubishi L200 – Interior

La interior, oficialii Mitsubishi spun că noul L200 a fost cizelat, iar nivelul de zgomot resimțit în habitaclul a scăzut masiv. În plus, japonezii folosesc o serie de materiale ceva mai bune calitativ, iar scaunele noi oferă un confort sporit indiferent de suprafața de rulare.

În dreptul dotărilor, Mitsubishi L200 bifează camera pentru mersul cu spatele, cruise control cu limitator de viteză adaptiv, padele pentru schimbarea treptelor de viteză plus un nou sistem audio digital.

 

Mitsubishi L200 – Motorizare

Sub capotă, Mitsubishi L200 va primi noul motor turbo diesel de 2,4 litri MIVEC. Acesta va fi oferit în două versiuni de putere, una de 154 CP și 380 Nm și una de 181 CP și 430 Nm. Conform datelor oficiale, emisiile de CO2 au scăzut cu 17 procente față de vechiul model, ajungând la o valoare minimă de 169 de grame per kilometru. În dreptul cutiilor de viteze, Mitsubishi va oferi una manuală cu 6 rapoarte și una automată cu 5 rapoarte care promite performațe sporite și emisii mai mici.

În Europa, noul Mitsubishi L200 va fi disponibil începând cu această vara în versiunile de caroserie Club Cab și Double Cab.

Adaugă un comentariu