Opel Insignia își schimbă numele în Insignia Grand Sport și debutează în 2017 – UPDATE

Update: Opel a publicat două imagini teaser noi cu viitoarea Insignia Grand Sport. Prin intermediul noilor fotografii, producătorul din Russelsheim scoate în evidență faptul că viitoarea generație a lui Insignia va beneficia de blocuri optice dotate cu tehnologia IntelliLux LED. 

opel-insignia-next-generation-intellilux-headlights

27.10.2016

Opel a oferit primele detalii cu privire la viitoarea generație Insignia. Modelul din Russelsheim își schimbă numele în Opel Insignia Grand Sport și va fi prezentat în mod oficial în 2017 în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Pentru a pune fanii pe jar, oficialii Opel au publicat și primele imagini cu Insignia Grand Sport. Totuși, nemții n-au vrut să strice surpriza din luna martie, motiv pentru care mașina este acoperită de camuflaj. Din punct de vedere estetic, viitorul Opel Insignia Grand Sport va avea un stil inspirat de conceptul Monza, prototip pe care l-am putut admira în urmă cu trei ani.

Citește și: Opel Insignia 1.6 CDTi ecoFLEX ne arată că poate. A parcurs 2.111 kilometri cu un singur plin

2017-opel-insignia-grand-sport-4

Odată cu cea de-a doua generație, Opel nu schimbă doar numele lui Insignia, ci și ceva caracteristici esențiale. Noul model va fi mai lung cu 9 centimetri, mai scund cu 3 centimetri și va oferi un amptament mai lung cu peste 9 centimetri. În aceste condiții, Opel Insignia Grand Sport se pliază perfect pe o siluetă sportivă și spațioasă pentru toți pasagerii.

Citește și: Opel Insignia 2.0 CDTi 4×4: Suflu nou la vârsta a treia

Și la toate cele spuse mai sus adăugăm faptul că noul Opel Insignia Grand Sport va fi produs pe o platformă nouă din materiale mai ușoare. În aceste condiții, masa proprie a sedanului a scăzut cu 175 de kilograme, lucru care se va traduce prin agilitate, dinamism și consum mai mic.

Adaugă un comentariu