Peugeot 301: facelift pentru modelul de buget al Leului

Peugeot 301, modelul de buget al mărcii franceze, a primit o actualizare la jumătatea ciclului de viață. Pe lângă modificările cosmetice, noutățile includ introducerea motorizării PureTech cu trei cilindri de 1,2 litri, cutia de viteze automată disponibilă pe motorizarea pe benzină de 1,6 litri și unitatea multimedia cu ecran tactil de 7 inchi din interior, care oferă o integrare pe trei niveluri cu telefonul mobil.

Partea frontală a fost modificată pentru o apariție mai impozantă, integrând elementele stilistice ale actualului limbaj de design Peugeot. Grila este verticală, iar farurile sunt integrate în linia caroseriei, dispunând de lumini de zi cu LED.

Motorizările Euro 6 includ de acum versiunea aspirată a unității PureTech cu trei cilindri, de 1,2 litri. Aceasta dezvoltă 82 CP, fiind cuplată la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Unitatea cu patru cilindri 1.6 VTi de 115 CP a fost revizuită și poate fi acum comandată împreună cu o cutie de viteze automată cu șase trepte de la Aisin. Pe frontul diesel avem unitatea BlueHDI de 1,6 litri/100 CP și o versiune de 92 CP a motorizării HDi de 1,6 litri.

Conectivitatea este un punct important al noului Peugeot 301, astfel că acesta va putea fi configurat cu o unitate multimedia cu ecran tactil de 7 inchi. Aceasta dispune de compatibilitate Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink pentru conexiunea cu telefonul mobil. Sistemul multimedia oferă și funcție de navigație oferită de TomTom, cu toate că aplicațiile de telefon, ca Google Maps, sunt adesea o soluție mult mai bună.

 

Adaugă un comentariu