Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle – Atac la Clasa V

Peugeot a înțeles cum e treaba cu vehiculele dedicate celor care sunt mereu pe drumuri și vrea să spargă puțin monotonia cu care ne-a obișnuit. Astfel, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, producătorul francez va expune conceptul Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle.

Pe scurt, avem în față un concept care îți promite o viață plăcută atunci când petreci mare parte din zi pe drum. Dacă exteriorul nu te va impresiona, cu siguranță elementele pregătite pentru interior te vor pune pe gânduri.

Exteriorul lui Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle se face remarcat prin nuanța Cooper Brown folosită pentru caroserie și prin geamurile cu tentă. De asemnea, francezii au instalat un plafon panoramic generos și un sistem hands-free pentru deschiderea ușilor laterale.

Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle  geneva 2016 (4)

La interior, Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle se impune prin tapițeria din piele de cea mai bună calitate și prin inserțiile din lemn și aluminiu. De asemenea, francezii au optat pentru instalarea unui displat de 32 de inchi dezvoltat în colaborare cu cei de la Samsung. Ecranul poate fi folosit de oricare dintre cei patru pasageri, dar există și un al doilea sistem de infotainment. Sistemul de sunet este semnat de cei de la Focal. Cu detalii complete despre noul Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle vom reveni după debutul de la Geneva.

Adaugă un comentariu