Premiera Rolls-Royce de la Pebble Beach va fi un… coș de picnic

În timp ce producători ca Bentley și Koenigsegg au pregătit noi versiuni ale unor modele de serie pentru a fi lansate la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach de această săptămână, Rolls-Royce a decis că prestigiosul eveniment american este o ocazie perfectă pentru a lansa un coș de picnic.

Acum, că te-ai oprit din râs, trebuie să știi că acest coș este totuși unul care respectă pe deplin standardele Rolls-Royce. Și este dedicat clienților mărcii care, să fim serioși, nu pot să iasă la picnic cu o ladă frigorifică banală, nu-i așa?

rollsroycepicnicbasket-1

Rolls-Royce va produce doar 50 de astfel de coșuri exclusiviste, oferite exclusiv la achiziția ultimului lot de 50 de modele Phantom Coupe și Drophead Coupe.

Fiecare dintre coșuri va fi produs din lemn de nuc american, chivernisit cu piele fină, care vor fi asortate cu vopseaua exterioară a mașinii. Evident, conținutul acestuia este selectat atent după nevoile pretențioșilor clienți: un tocător din lemn de nuc, șervețele embosate cu sigla Rolls-Royce și un set de tacâmuri din oțel inoxidabil. Nu lipsesc nici paharele din cristal și un set de farfurii decorate cu detalii din platină.

rollsroycepicnicbasket3-1

Coșul va fi prezentat la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach de weekendul viitor. Așadar, să nu vă mirați dacă printre mașini exotice și modele unicat, publicul se va strânge în jurul unui coș de picnic.

Adaugă un comentariu