Primarul general interimar al Capitalei: Pe hârtie, Bucureștiul este pregătit pentru sezonul rece

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat, după ședința comandamentului de iarnă că, pe hârtie, Bucureștiul este pregătit pentru sezonul rece.

Reprezentanții structurilor din subordinea Primăriei Capitalei i-au transmis lui Răzvan Sava că fiecare sector al Bucureștiului este pregătit cu utilaje de deszăpezire suficiente, cu resurse umane corespunzătoare și cu material antiderapant.

Pe raportul înaintat către Răzvan Sava scrie că în Capitală există 593 de utilaje gata pentru deszăpezire, 3.049 de oameni și 21.130 de tone de material antiderapant.

În plus, reprezentanții primăriei au indicat și zonele unde va fi mai dificil de intervenit: Sectorul 2, zona Pantelimon din cauza lucrărilor; Sectorul 3, pe Splaiul Independenţei şi pe tronsonul de la linia de centură până la Calea Vitan; Sectorul 4, la pasajul Berceni şi la prelungirea Berceni; Sectorul 5, intrarea din Bragadiru şi intrarea Bucureşti-Măgurele; Sectorul 6, ieşirea spre Domneşti, dar şi zonele în care se lucrează pe gurile de metrou spre Drumul Taberei.

Via | Mediafax

Adaugă un comentariu

Articole similare