Primele imagini oficiale cu Aston Martin Lagonda

La finele lunii trecute, Aston Martin publica primele fotografii cu viitorul sedan de lux produs sub sigla Lagonda. Asa cum va anuntam si atunci, noul model britanic va fi comercializat doar in Orientul Mijlociu.

Astazi, oficialii Oman Air, a publicat o serie de poze cu viitorul Lagonda sedan. Compania amintita mai sus s-a ocupat de transportarea modelului de pre-productie in Oman pentru o serie de teste.

Primul produs care va purta logo-ul Lagonda va avea la baza platforma VH, aceeasi arhitectura pe care a fost fabricat si Rapide. Pentru o masa totala mai mica, sedanul va folosi panouri de caroserie din fibra de carbon.

Citeste si: Aston Martin Lagonda – Primele imagini teaser cu sedanul britanic de lux

In acest moment, oficialii Aston Martin inca nu au oferit informatii cu privire la sistemul de propulsie, insa zvonurile vorbesc despre un motor V12 de 6,0 litri capabil sa produca aproximativ 600 CP. Resursele vor fi transmisie puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt rapoarte. Astfel, sedanul de lux Lagonda ar trebui sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4,2 secunde.

Conform oficialilor Aston Martin, livrarile pentru Lagonda vor debuta in prima parte a lui 2015, urmand sa fie produse doar 100 de exemplare.

Via | WCF

Adaugă un comentariu