Range Rover Grand Evoque – Prima imagine randată cu versiunea cu 7 locuri a celui mai mic SUV britanic

SUV-uri, SUV-uri, mii de SUV-uri, așa s-ar putea traduce pe scurt direcția pe care majoritatea contructorilor au adoptat-o. Este ok, am înteles încă de la bun început că acest segment este unul foarte iubit de public, este într-o continuă creștere, iar fiecare producător vrea să muște din această felie numită clasa SUV.

Ei bine, aici nu intră și Land Rover întrucât, producătorul britanic are suficient de multă tradiție în dezvoltarea acestor tipuri de modele, iar piața pe care activează nu poate fi zguduită atât de tare din partea concurenței.

Chiar și așa, Range Rover vrea să meargă în aceeași direcție cu valul și are în plan dezvoltarea unor modele noi, iar Grand Evoque face parte din proiectele de viitor. Pe scurt, vorbim despre un ampatament mai mare, șapte locuri pentru interior, iar ca bonus, va exista și o versiune hibridă. Pentru moment, acestea sunt singurele informații venite din partea unor apropiați ai companiei, iar anul de debut este 2018.

Ca să aveți o idee despre cum va arăta viitorul Range Rover Grand Evoque, vă prezentăm o imagine cu potențialul design al SUV-ului britanic.

Sursa foto | ©Avarvarii

Adaugă un comentariu