Range Rover primeste o versiune cu ampatament lung

Britanicii de la Land Rover vor lansa o versiune cu ampatament lung pentru Range Rover. Acesta va reprezenta o alternativa foarte interesanta la traditionalele limuzine din clasa de lux, dar va oferi acceasi versatilitate in teren accidentat.

Land Rover adauga si mai mult exclusivism navei sale amiral, prin lansarea unei versiuni cu ampatament marit si unei echipari luxuriante – Autobiography Black. Este primul Range Rover cu ampatament marit din ultimii 20 de ani, dupa modelul Range Rover LSE care s-a vandut intre 1992 si 1994.

Versiunea elongata a lui Range Rover ofera, prin cresterea amapatmentului, cu 140 mm mai mult spatiu la genunchi pentru pasagerii din spate, in timp ce spatarul banchetei poate fi inclinat cu pana la 17 grade atunci cand se configureaza scaunele individuale Executive Class. Spatiu suplimentar poate fi castigat prin impingerea spre inainte a scaunului pasagerului din fata. |n echiparea standard, versiunea cu ampatament lung dispune de perdele actionate electric si de acoperis panoramic. Noul model va debuta pe 20 noiembrie la Salonul auto de la Los Angeles si pe 21 noiembrie la Guangzhou, urmand sa poate fi comandat din primavara anului viitor. Echiparile disponibile sunt Vogue, SE, Autobiography si Autobiography Black, cu o versiune hibrida care va fi lansata in cursul anului viitor. Principalele piete pentru modelul cu ampatament marit sunt Statele Unite si China.

Range Rover Autobiography Black este noua echipare de varf a luxosului SUV britanic, urmand sa fie prezentata publicului la Salonul din Dubai, luna viitoare. Aceasta include scaune individuale in spate si o consola centrala redesenata, cu masute pliabile actionate electric si suporturi suplimentare pentru pahare si sticle. Interiorul din piele include fetele de usi, montantii si suprafata portbagajului.

Adaugă un comentariu