Retromobil Fest 2016 – Festivalul clasicelor se mută pe circuit

Mașinile clasice devin din ce în ce mai iubite și la noi în țară, iar pasionații au posibilitatea să își etaleze “bătrânele doamne” într-o serie largă de evenimente. În perioada 8 – 10 iulie, în cadrul Academiei Titi Aur, se va desfăsura Retromobil Fest 2016, un eveniment dedicat pasionaților de clasice.

Programul gândit de organizatori este unul amplu, iar cea mai importantă parte constă în desfășurarea Grand Prix Auto. Patru categorii de participanți au fost alcătuite, iar posesorii își pot arăta măiestria în ale concursurilor de regularitate. Cele patru clase sunt: experți (viteză medie impusă 80 km/h), sport (viteză medie la alegere 55 – 70 km/h), muscle cars (viteză medie la alegere între 45 – 60 km/h) și clasic (viteză medie la alegere între 30 – 50 km/h).

De asemenea, au fost pregătite și evenimente dedicate pasionaților de moto, dar și de off-road.

Accesul publicului se face pe baza biletelor care pot fi achiziționate direct de la Academia Titi Aur sau până la 7 iulie 2016 de la secretariatul evenimentului. Accesul publicului este permis sâmbătă, 8 iulie între orele 10:00 – 22:00 și duminică, 9 iulie între orele 10:00 – 17:00.

Prețul unui bilet pentru o zi este de 10 lei, iar cei care vor să vină atât sâmbătă, cât și duminică, pot opta pentru biletul de 15 lei. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit.

Adaugă un comentariu