Scandalul CNADNR continuă – Alin Goga face declarații cu privire la problemele din interiorul companiei

În urmă cu două zile vă anunțam că Alin Goga, directorului adjunct de investiţii din cadrul Direcţiei Drumuri şi Poduri Craiova, a fost suspendat din funcție în urma unor declarații făcute în cadrul unei emisiuni tv.

Așa cum era de așteptat, Alin Goga a deschis Cutia Pandorei a CNADNR-ului, iar lucruri interesante încep să apară. Într-un interviu acordat pentru cei de la Gândul, directorul suspendat vorbește despre ilegalitățile comise în interiorul instituției.

“Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat. Mai e o problemă. Au gestionat contracte care şi-au mărit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro, au contracte pe nişte caiete de sarcini doar la anumite firme, adică erau făcute caiete de sarcini mănuşă, pentru anumite firme”, a declarat Alin Goga.

În plus, acesta vine să critice și politica de personal a companiei.

“La politica de personal pe care o duce CNADNR-ul unde fiecare îşi angajează rudele pe cele mai bănoase posturi fără nici un fel de concurs, în condiţiile în care avem mai puţin de 10% ingineri de drumuri, dar găsim toţi fluturii exotici şi toţi papagalii”, a completat fostul director adjunct.

Ba mai mult, Alin Goga face și o comparație cu vecinii de la sud de Dunăre. “Îmi este ruşine că lucrez în CNADNR când văd ce lucrări, ce rosturi de 2 lei pun (constructorii n.n.), ce planeitate de 2 lei şi colegii mei recepţionează în continuare lucrările ştiind că sunt proaste. Noi râdem de bulgari. Trebuie să ne fie ruşine, am ajuns în urma lor”.

Citește întreg interviul aici.

Adaugă un comentariu