Se întâmplă și la noi – un șofer frânează brusc în fața unui camion. Cu un Mini. (video)

Cred că este ceva ce mulți dintre noi au trăit sau au văzut la volan. Știți, șicanarea clasică din trafic, atunci când te deranjează altcineva. Ajungi în fața lui și frânezi. Dar oare cei care fac așa ceva se gândesc și la consecințe, la cele mai grave decât o simplă tamponare? Probabil că nu.

Unul dintre exemplele vine dintr-o țară de la care nu te-ai aștepta la așa ceva – Norvegia. Șoferul unui Mini depășește un camion încărcat pe linie continuă și apoi, doar el știe de ce, decide să frâneze brusc. Evident, un Mini se oprește mai repede decât o face un camion. Rezultatul mai jos.

Este interesant faptul că deși cel care lovește din spate este vinovat, în acest caz situația a stat diferit. Poliția a considerat filmarea ca probă și a amendat șoferul Mini-ului, căruia i-a suspendat și permisul pentru 11 luni. Excelent!

 

    marinel says:

    Urmariti cu atentie inceputul filmului: atunci cand cele doua benzi se unesc, camionul trece in spatele mercedesului cu nr de Germania. Acela e un spatiu de reasezare in trafic, de unire a doua benzi. Practic si de bun simt are prioritate cel care este cu botul masinii mai in fata, sau sa fie mai de bun simt se lasa camioanele si autobuzele pt ca au nevoie de spatiu de manevra mai mare. Revin la film: cand camionul intra in spatiul comun al celor doua benzi, se aude un claxon, se pare ca e claxonul mini-ului, deranjat de camion ca nu i-a lasat prioritate de dreapta, ceea ce e total gresit aici….

    Mihai says:

    In Norvegia, da dar acest “specimen” mai brunet din mini numai norvegian nu pare. Mai degraba de pe malul mediteranei, malul estic, ala cu razboaie…

Adaugă un comentariu