Skoda Funstar Concept se pregătește de Worthersee

Skoda se pregătește să vină la festivalul de la Worthersee de anul acesta cu un concept special. Botezat Skoda Funstar, prototipul cehilor descrie un pick-up bazat pe cea de-a treia generație a lui Fabia.

Conceptul producătorului din Mlada Boleslav a fost gândi și dezvoltat de internii Skoda și propune un motor de 1,2 litri TSI cuplat la o transmisie DSG cu șapte rapoarte. Tema de design principală s-a raportat la nuațele de gri, verde și alb.

Astfel, Skoda Funstar Concept vine cu accesorii în nuața verde neon, cu o capotă cu prize de aer și cu un set de jante speciale de 18 inch. De asemenea, sub pragurile laterale au fost instalate neoane, elemente ce ne duc cu gândul la primele jocuri video Need for Speed.

skoda funstar concept (3)

Luminile diurne cu LED au suferit aceeași transformare verde, iar luminile de asistență din portiere proiectează logo-ul Skoda. Cât despre benă, învățăceii Skoda au optat pentru eliminarea ușilor spate și pentru ranforsarea montanților secundari.

Pentru interior, Skoda Funstar Concept adoptă un look și mai funky, iar sistemul audio de 1.400 watt integrează acum un subwoofer de 200 watt. De asemenea, se observă un volan sport, tești în partea de jos și accentele verde neon de pe diverse accesorii.

Festivalul de la Worthersee este cel mai mare eveniment de acest gen din europa dedicat mărcilor grupului Volkswagen.

Adaugă un comentariu