Skoda se gândește și la siguranța câinilor în mașină

Toți constructorii oferă sisteme de siguranță din ce în ce mai complexe, însă niciunul nu a luat în calcul și pasagerii necuvântători. Asta până acum, pentru că Skoda tocmai a anunțat o nouă linie de echipamente opționale destinate protecției câinilor în eventualitatea unui accident. Cât. De. Tare.

Mai ales că suntem în plin sezon estival și mulți dintre posesorii de câini nu doresc să-i lase acasă pe perioada concediului. Așa că această centură de siguranță ar putea fi un accesoriu esențial pentru îndrăgitele patrupede, mai ales pe distanțe lungi, când pot apărea situații periculoase. Și nu vorbim aici doar de accidente, pentru că un câine lăsat liber pe banchetă se poate răni chiar și la o frână puternică. Plus că poate ajunge să te incomodeze tocmai când ești concentrat să eviți un obstacol apărut din senin pe drum.

skoda-accessories-dogs-2

Un alt accesoriu extrem de util pentru posesorii de câini ar fi și această husă de protecție pentru bancheta din spate, păstrând astfel tapițeria curată și, mai ales, intactă. Materialul este impermeabil (pentru că nu se știe niciodată ce surprize îți poate face Max după 300 km fără nicio pauză) și foarte aderent, pentru a nu-l plimba pe „pasager’ de colo-colo pe viraje.

skoda-accessories-dogs-1

Pentru cei care au modele break și obișnuiesc să-și transporte câinele în portbagaj este oferit un grilaj separator între habitaclu și acest compartiment devenit port-câine. De asemenea, tot în portbagaj se poate monta și un panou care delimitează și un mic spațiu pentru bagaje. Evident, câinii mai curioși din fire nu se vor lăsa împiedicați de aceste separatoare și-și vor găsi ceva de făcut printre bagaje. Așadar, n-ar strica să iei doar săpunuri bio la tine, pentru că nu se știe niciodată ce pofte are Max în vacanță.

skoda-accessories-dogs-3 skoda-accessories-dogs-4

Adaugă un comentariu