Tesla Motors a primit 325.000 de precomenzi pentru Model 3

În urmă cu o săptămână, Tesla Motors a prezentat noul Model 3, un sedan de clasă medie gândit pentru a face revoluție în zona vehiculelor electrice. Ei bine, în mai puțin de șapte zile, producătorul american a înregistrat 325.000 de precomenzi.

Fiecare client care a rezervat un Model 3 a avut de achitat un avans de 1.000 de dolari din prețul minim de 35.000 de dolari (SUA).

Un lucru și mai interesant este acela că avansul este rambursabil, ceea ce înseamnă că dacă vrei să-ți retragi precomanda o poți face liniștit întrucât îți vei recupera banii.

Tesla Model 3, în versiunea de bază va avea o autonomie de 350 de kilometri, o valoare mult peste cea oferită de alte electrice din piață. Accelerația de la 0 la 100 km/h va fi de sub 6 secunde, iar tehnologia Autopilot va fi în standard.

Și totuși, numărul mare de precomenzi ar putea reprezenta o problemă pentru Tesla Motors. Americanii nu au reușit să facă planul de vânzări în primul trimestru al acestui an din cauza unor probleme de producție, iar succesul lui Model 3 cu siguranță va necesita ceva mai multă atenție din partea lui Elon Musk.

Via | Tesla

Adaugă un comentariu