Top 5 pick-up-uri care au dominat Salonul Auto de la Detroit 2015

Zilele de presă ale Salonului Auto de la Detroit s-au încheiat, iar astăzi vă prezentăm un top cu cele 5 pick-up-uri care au dominat evenimentul internațional.

 

GMC Canyon Nightfall Edition

Primii care au dat tonul au fost cei de la GMC. Aceștia au prezentat noul Canyon Nightfall Edition. Pick-up-ul american are la bază versiunea de echipare SLE, dar dispune de un exterior vopsit în nuanța Onyx Black. Toate detaliile camionetei au fost vopsite în negru, iar pe alocuri, vedem urme de crom. Sub capotă, Canyon Nightfall Edition poate fi echipat și cu un V6 de 3,6 litri capabil să producă 305 CP și 365 Nm.

2015 GMC Canyon Nightfall Edition Front Three Quarter

Ram 1500 Rebel

Ram a venit la Detroit cu noul 1500 Rebel. Pick-up-ul a fost modificat pentru un plus de mobilitate în off-road. Exteriorul integrează o serie de accesorii menite să protejeze componentele interne, iar anvelopele Toyo Open Country A/T promit să te scoată din necaz indiferent de drumul pe care l-ai ales. Sub capotă, Ram 1500 Rebel poate fi comandat cu motorul V8 HEMI de 5,7 litri care produce 395 CP și 555 Nm.

ram 1500 rebel 3

Toyota Tacoma

Toyota a prezentat noul Tacoma în cadrul evenimentului auto desfășurat la Detroit. Camioneta niponă preia o serie de elemente estetice de pe 4Runner și promite un duel corect cu Chevrolet Colorado și GMC Canyon. În dreptul motorizării, Toyota anunță un entry-level de 2,7 litri cu patru cilindri și un V6 twin-turbo de 3,5 litri. Pentru moment, specificațiile încă nu au fost anunțate.

toyota tacoma 3

Nissan Titan XD

Nissan Titan XD și-a făcut apariția pe scena Salonului Auto de la Detroit cu un look extrem de agresiv și bărbătesc, dar și cu o motorizare nouă. Dacă design-ul neșlefuit nu vă impresionează, atunci motorul Cummins V8 de 5,0 litri turbo diesel capabil să ofere 310 CP și 752 Nm cu siguranță o să vă atragă.

nissan titan xd 3

Ford F-150 Raptor

Am păstrat pentru final unul dintre cele mai așteptate modele preferate de americani. Vorbim despre Ford F-150 Raptor, un pick-up care promite performanțe sporite în off-road. Cu un design extrem de agresiv, modelul Ovalului Albastru este așteptat să debuteze pe piață în toamna lui 2016. Sub capotă, Ford va instala o versiune îmbunătățită a motorului V6 de 3,5 litri EcoBoost. Pentru moment, specificațiile acestuia încă nu au fost publicate.

ford f-150 raptor 1

Adaugă un comentariu