Un BMW M2 a fost distrus complet în Lebanon

BMW M2 este unul dintre cele mai dinamice și extreme vehicule lansate în ultima perioadă. Au fost o mulțime de voci care au avut doar cuvinte de la laudă la adresa lui M2.

După cum știți, sub capotă, modelul german oferă motorul cu șase cilindri de 3,0 litri TwinPower Turbo capabil să ofere 370 CP la 6.500 rpm și 465 Nm între 1.400 și 5.560 rpm. Pentru o scurtă perioadă, cuplul motor oferit poate crește până la 500 Nm, mulțumită unei funcții de overboost.

Resursele motorului pot fi puse în valoare fie cu o cutie manuală cu șase rapoarte, fie cu una automată M DCT. Cei care optează pentru cutia manuală trebuie să știe că accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în 4,5 secunde, iar viteza maximă va opri în dreptul valorii de 250 km/h (limitată electronic). Alături de cutia M DCT, M2 Coupe face 0 – 100 km/h în 4,3 secunde, iar viteza maximă rămâne la valoarea amintită anterior. Dacă vrei mai mult, adică o viteză de top de 270 km/h, poți opta pentru pachetul M Driver.

Din păcate, unul dintre aceste exemplare a fost distrus complet în Lebanon. Furtunile din acea zonă au fost teribile, iar o macara a căzut peste modelul german. Din păcate, acel exemplar nu va mai ajunge niciodată pe șosea.

Foto | Bimmerpost

Adaugă un comentariu