Un Dacia Duster a fost înmânat câștigătorului campaniei “Soluții de creditare pentru fiecare”

“Soluții de creditare pentru fiecare” s-a numit campania promoțională organizată de BCR și BCR Leasing între 22 august și 15 decembrie 2014.

Marele premiu pus la bătaie a fost un Dacia Duster în versiunea Laureate. Câștigătorul este Iurie Pînzaru din Cluj, iar premiul i-a fost înmânat de către Bogdan Speteanu, CEO-ul BCR Leasing.

Pe parcursul celor 16 săptămâni de campanie, alți 16 clienți, din peste 10 județe ale țării și din Municipiul București au câștigat premii săptămânale în valoare netă de 10.000 lei fiecare. Toţi câştigătorii au fost desemnaţi prin tragere la sorţi electronică, iar valoarea totală brută a premiilor a fost de aproximativ 270.000 de lei.

 

Ne face plăcere să adăugăm un plus de valoare serviciilor achiziţionate de clientul Grupului BCR, dl. Iurie Pînzaru, şi sperăm că acest Mare Premiu, oferit de BCR Leasing, va completa bucuria achiziţionării „Primei Case’. Succesul acestei campanii reprezintă o confirmare a încrederii pe care clienţii noştri ne-o acordă, dar şi a faptului că produsele noastre răspund adecvat nevoilor individuale ale acestora’, a declarat Bogdan Speteanu.

Adaugă un comentariu