Vedete din România care nu au permis de conducere

Pentru unii, permisul de conducere este o simplă formalitate. Pentru alții însă, rămâne la stadiul de dorință. În România există foarte multe persoane publice care fie merg cu taxiul, fie folosesc mijloacele de transport în comun. Motivul? Nu au permis de conducere deși pentru ei este o necesitate.

 

Connect-R nu posedă un permis de conducere și apelează la serviciile unui șofer care-l duce de colo colo. Umblă vorba prin târg că mai conduce câteodată maşina pe care o are deși nu posedă dreptul de a merge pe drumurile publice.

Cosmina Păsărin este de ani buni în showbiz. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu are carnet de conducere. “Deşi am urmat la un moment dat cursurile unei şcoli de şoferi, am realizat ulterior că nu este pentru mine. Nu pot să fac ceva ce nu-mi place”, declara în urmă cu ceva vreme Cosmina.

Alex Velea nu are nici el un permis de conducere. Deși are mașină, cântărețul este plimbat de la eveniment la altul de un amic. Sau, evident, de Antonia, cea care și-a luat permisul la 16 ani în Statele Unite ale Americii și a mai luat aici câteva lecții de șofat.

Daniel Buzdugan intră și el în categoria celor care se mișcă de la o destinatie la alta cu taxiul.  “Am făcut şcoala în urmă cu trei ani şi nu am mai dat examenul pentru că nu am mai avut chef. Mi se părea inutil să sacrific o vacanţă pentru învăţat şi am preferat să mă distrez”, a declarat Buzdugan pentru Libertatea în urmă cu cinci ani.

Virgil Ianțu este și el pieton. “Nu am avut carnet de conducere nicio­dată. Mi-e bine aşa şi nu îmi imaginez viaţa altfel. Am maşina mea, condusă de un şofer, şi, de câte ori am ocazia şi îmi permite vremea, merg pe bicicletă. E foarte plăcut”, a povestit prezentatorul de televiziune.

Sursa: | Libertatea | OKMagazine

Adaugă un comentariu