Vodafone 4GTV+ – Platformă multimedia online și conținut la cerere

Pe o piață tot mai avidă de tehnologie și conținut multimedia, Vodafone propune una dintre cele mai interesante aplicații mobile. Și da, funcționalitatea ei la volan te poate face să fredonezi cele mai tari hituri.

 

Legătura dintre mașini și tehnologie este mai strânsă ca niciodată. Totul evoluează rapid și vedem atât tehnologii avansate, cât și aplicații care vin în ajutorul nevoilor noastre zilnice. Ne place ca telefoanele noastre inteligente să fie conectate la sistemul multimedia al mașinii, ne dorim să putem asculta cele mai noi melodii sau chiar să putem urmări live posturile TV. Evident, nu atunci când conducem.
Tocmai de aceea, la intervale scurte de timp vedem noi servicii care își propun să ne aduce mai aproape de conținutul multimedia pe care îl dorim, iar cel asupra cărui ne-am oprit în acest articol este nou-lansatul Vodafone 4GTV+. Ideea de conținut la cerere nu este nouă, dar platforma pe care Vodafone o pune la dispoziție reușește să integreze ergonomic secțiuni de video și muzică la cerere, dar și posturi TV care sunt transmise live. Una dintre funcționalitățile interesante ale platformei este că permite ca posturile live să poată fi derulate cu până la 72 de ore în urmă pentru a nu rata emisiunea favorită.

6

Ce putem face cu Vodafone 4GTV+ în mașină?

În primul rând, secțiunea de muzică la cerere (care integrează funcționalitatea Zonga) permite ascultatea unei baze de date impresionante de melodii. În plus, există playlisturi predefinite care îți permit să ai acces instant la muzica artiștilor tăi favoriți.

Extrem de util este și faptul că platforma suportă mai multe dispozitive atașate unui singur cont, ceea aduce flexibilitatea de care omul modern are nevoie. Aplicații dedicate pentru Vodafone 4GTV+ există deja în Apple Store și Google Play, autentificarea putându-se face prin intermediul contului MyVodafone. În plus, față de cele peste 50 de titluri de filme, aplicația integrează interconectarea cu HBO+, dar și cea cu Netflix, care oferă titluri exclusive pentru cele mai noi seriale. Pentru cei care dețin cel puțin pachetul Red 19, Netflix va fi oferit gratuit pentru primele trei luni. Și să nu uităm – Ghidul TV integrat în aplicație te poate notifica atunci când începe emisiunea ta favorită. Oriunde ai fi!

3

Adaugă un comentariu