Volkswagen Tristar Concept a debutat la Hanovra

Volkswagen a prezentat noul Tristar Concept in cadrul evenimentului dedicat vehiculelor comerciale de la Hanovra. Noul prototip german vine sa celebreze 30 de ani de la nasterea conceptului Syncro, iar la baza lui sta modelul Transporter.

Noul Volkswagen Tristar Concept a fost gandit asemeni unui off-roader, iar la nivel exterior putem vedea aceste influente. Accesoriile de protectie, garda la sol cu 30 de mm mai mare comparativ cu cea a modelului din care deriva si anvelopele dedicate off-road-ului, confirma spusele oficialilor germani.

Citeste si: Volkswagen Polo GTI facelift – 192 CP si 6,7 secunde pentru sprintul 0 – 100 km/h

Tot la exterior, conceptul Tristar dispune de o parte frontala ceva mai agresiva care se compune dintr-o grila revizuita si un set nou de blocuri optice. Si pentru ca asa ii sade bine oricarui off-road-er, Tristar a primit si un troliu.

Daca la exterior conceptul german este foarte masculin si spartan, la interior, vedem un set de scaune imbracate in piele, accesorii metalice si un aparat de preparat cafea. Pentru final am pastrat tableta de 20 de inch care vine sub forma unei masute.

Sub capota, Volkswagen Tristar Concept dispune de unitatea de 2,0 litri TDI capabila sa produca 204 CP la 4.000 rpm si 450 Nm la 1.400 rpm. Resursele motorului sunt manageriate de o cutie DSG cu sapte rapoarte care lucreaza impreuna cu sistemul de tractiune integrala 4MOTION. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 km/h se desfasoara in 10 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 185 km/h.

Vezi si: Volkswagen Beetle GRC – 550 CP si distractie maxima

Adaugă un comentariu