Vrei să testezi noul Jaguar XE? Englezii îți pun la dispoziție și rivalii germani

Atunci când îți cauți o mașină nouă, iei în calcul un segment care ți se potrivește, iar mai apoi, bați din ușă în ușă, pe la fiecare dealer pentru a putea testa cât mai multe modele diferite. Astfel, vei face trei, patru sau chiar mai multe drumuri pentru a avea o idee clară asupra segmentului.

Dar Jaguar vine cu o propunere interesantă. Te-ai hotărât asupra unui sedan de clasă medie și mergi să testezi noul XE. Pentru că sunt extrem de încrezători în capacitățile și atuurile lui XE, dealerii Jaguar îți pun la dispozție și rivalii germani.

Pentru moment, oficialii nu au făcut publice numele modelelor, dar lucrurile sunt relativ ușor de intuit. Vorbim despre BMW Seria 3, Mercedes-Benz Clasa C și Audi A4. Astfel, toți cei care au în vedere achiziționarea unui sedan de clasă medie și trec pragul unui dealer Jaguar, nu vor mai face și alte drumuri spre showroom-urile rivalilor din Germania.

“Noi știm, critici știu, dar acum e timpul ca și publicul să șite că Jaguar XE este cea mai bună alegere din segment”, a declarat Jeremy Hicks, directorul Jaguar Land Rover Marea Britanie.

Via | Autoexpress

Adaugă un comentariu